Conversion Rate Optimization

Testen, analyseren en optimaliseren

Conversion Optimization
Kunnen we beter een rode of een groene button gebruiken voor de contactknop? Moeten we de bezoeker meer aan de hand nemen of hebben we een betere Call-to-Action nodig? Wat kunnen we verbeteren aan ons huidige website design zodat het conversiepercentage stijgt? Conversion Rate Optimization richt zich op knelpunten die naar voren komen uit Web Analytics data, houdt zich bezig met designissues en verbetert de usability van de website.

Weten wat werkt

Worstelt u met het doorvoeren van verbeteringen op de website? Bent u tevreden met het huidige conversiepercentage, maar wilt u het onderste uit de kan halen bij lopende campagnes?

Conversion Rate Optimization biedt tools die het effect van bepaalde uitingen op de website meten. Samen met kennis over de doelgroep leidt dit uiteindelijk tot betere website prestaties. U krijgt bijvoorbeeld meer informatie over de uitingen op de website, grafische elementen of de efficiëntie van een boekingsproces. Als u weet wat werkt en wat juist niet werkt, kunt u aanpassingen maken die de website nog beter doen converteren.

Verhoog uw succespercentage

Conversion Rate Optimization is geschikt in iedere levensfase van de website. Wilt u weten of het verkeer op de site op de juiste weg zit? Ziet u kansen om het succespercentage van een webpagina te verhogen? Wij zorgen voor een verbeterde gebruikservaring door verschillende testen uit te voeren.

Onze consultants gebruiken a/b testing en multivariate testing data om de doelmatigheid van webpagina’s te verhogen. Op basis van bijvoorbeeld Web Analytics data bepalen we samen welke pagina’s en/of specifieke elementen we testen. We doen een gebruiksvriendelijk en conversieverhogend ontwerpvoorstel op maat. Wat volgt is een continu proces van testen, analyseren en optimaliseren. We monitoren de testen dagelijks en houden u periodiek op de hoogte van onze bevindingen met rapportages en adviezen.

De effectiviteit van Conversion Rate Optimization is bijna direct zichtbaar. Een combinatie van het toepassen van usability regels, resultaten uit voorgaande onderzoeken en simpelweg common sense is de sleutel tot succes.

Conversion Rate Optimization bij Traffic4u

De voordelen

Neem direct contact met ons op