SEO

Met SEO goed vindbaar in de zoekmachines

SEO
Hoe komt onze website bovenaan de eerste resultatenpagina van Google? Wat zijn zoekmachine vriendelijke teksten? Hoe verhogen wij onze populariteit op het internet? Onze SEO consultants ontwerpen een strategie op maat om uw website technisch, tekstueel en qua populariteit te optimaliseren voor zoekmachines én bezoekers.

Technisch, tekstueel en populair

Zoekmachines werken niet alleen erg complex, ze zijn ook nog eens continu in ontwikkeling. Om vindbaar te zijn in de natuurlijke resultaten moet u hier dus voortdurend op inspelen. Zoekmachine optimalisatie (SEO) bestaat echter niet alleen uit technische optimalisatie. Ook effectieve content en linkpopulariteit zijn onmisbaar voor een goede vindbaarheid van uw website.

“Petje af voor de proactieve manier waarop de consultants van Traffic4u de migratie naar de nieuwe website hebben opgepakt, zonder dat wij er omkijken naar hadden. Ze hebben ervoor gezorgd dat de historische waarde behouden is gebleven. De manier van werken is prettig en no-nonsense, we merken dat ze meedenken, dat we goed samen kunnen sparren en dat er veel dingen uitgeprobeerd worden om de resultaten te verbeteren.”

 

Wouter Krupe - Domino's Pizza

 

De consultants van Traffic4u pakken deze factoren integraal en met beide handen aan. Of u nu een grote webshop heeft, een bescheiden speler in de travel branche bent of een B2B-website runt. Ze zorgen voor indexeerbare content en een overzichtelijke broncode. Ze adviseren over een logische opbouw van de website. Ze bedenken een passende strategie voor de keywords. Kortom, de consultants waken over dié aspecten van de website die het vindbaar maken, waardoor uw omzet groeit.

Samen werken aan vindbaarheid

SEO consultants werken niet alleen. Content- en Keyword specialisten bepalen samen met u de keywords en schrijven zoekmachine vriendelijke teksten. Onze consultants helpen met de uitvoering en denken mee op strategisch niveau. Ze onderhouden geregeld contact met de marketing medewerkers, webbouwer en andere betrokkenen. Maandelijks krijgt u nieuwe verbetervoorstellen voor de website. Op basis van behaalde resultaten, up-to-date kennis en veranderingen in de wereld van zoekmachine marketing.

We starten deelprojecten op maat. Toegespitst op úw website en marketing doelstellingen. Tijdens dit cyclische proces maken we gebruik van de data van Web Analytics en Search Advertising om de strategie doorlopend te verfijnen.

We zien SEO als een dynamische samenwerking; we bouwen graag met u aan een oplossing die niet alleen op korte, maar ook op lange termijn resultaat geeft. We spelen daarbij continu in op veranderingen in uw en onze markt.

SEO bij Traffic4u

De voordelen

Neem direct contact met ons op