Web Analytics Consultancy

Online marketing en webprocessen transparant

Web Analytics Consultancy
Hoe zetten we onze Web Analytics data om naar bruikbare informatie? Hoe zorgen we dat bezoekers niet meer afhaken nét na het winkelmandje? Welke online campagne levert ons het meeste rendement? Onze Web Analytics consultants vertalen de statistieken naar de juiste inzichten en informatie, passend bij de doelstelling van uw website.

Helderheid in uw marketing initiatieven

Web Analytics is onmisbaar voor het behalen van marketingdoelstellingen. Onmisbaar wanneer u betrouwbare antwoorden wilt op vragen. Immers, hoe komt u er anders achter hoe online uitingen presteren? Web Analytics maakt marketing initiatieven transparant en inzichtelijk.

Onze consultants combineren statistieken en andere relevante gegevens, maken er informatie van voor de juiste personen en ondernemen actie. Ze testen en brengen verbeteringen aan waar nodig. Ze meten bijvoorbeeld het check-out proces door en ontdekken wat goed werkt en wat niet.

Voor wie de onderste steen boven wil

Web Analytics consultancy is voor organisaties die inzicht willen in de resultaten van hun online activiteiten. Die willen weten wat er goed en minder goed gaat op dat gebied. Voor organisaties met een webshop die willen weten waar verbetermogelijkheden zitten in het aankoopproces. Kortom, voor hen die de onderste steen boven willen krijgen over de prestaties van hun website en andere marketing acties.

Meetbare resultaten en concrete actiepunten

Er gaat nogal eens iets mis bij de implementatie van een Analytics pakket. Onze ervaren Web Analytics consultants helpen bij het op maat maken van de juiste meetcodes. Ze hebben intensieve kennisoverdracht hoog in het vaandel. En ze verzorgen bondige rapportages van hun bevindingen. Ze duiken diep in de data en komen boven met concrete actiepunten en kansen.

Waar komen onze bezoekers vandaan? Zijn ze al eerder op onze website geweest? Wat zijn de bestlopende producten van onze website?
Deze en andere vragen beantwoorden we tijdens een Analytics adviestraject op maat.

Web Analytics Consultancy bij Traffic4u

De voordelen

Neem direct contact met ons op