Bert van Dijk Bing EMEA Influencer of the Year

Facebooktwitterlinkedin

Trots zijn we op onze collega Bert van Dijk! Hij werd gisteravond bij de Bing Partner Awards verkozen tot EMEA Influencer of the Year!

Bert begon zes jaar geleden als trainee bij Traffic4u en heeft zich in deze periode ontwikkeld van junior consultant naar Product Manager Search. Bert is verantwoordelijk voor de kwaliteit en innovativiteit van de SEA dienstverlening van Traffic4u evenals voor het opleidingsprogramma van het SEA traineeship.

De jury roemt zijn betrokkenheid bij het vak. Bert is bijvoorbeeld lid van de Taskforce Search van de IAB en zit in de organisatie van het succesvolle Friends of Search. Hij blogt geregeld op Emerce en ook was hij afgelopen jaar co-auteur van een goedgelezen whitepaper over Automation en een Search paper van de DDMA/ IAB.

Bert heeft speciale interesse voor marketing automation. Zo heeft hij in samenwerking met bGenius de Bing sync geïntroduceerd waarmee adverteerders ook eenvoudig op Bing kunnen adverteren. En dat is lucratief, want door op Bing te adverteren grijpen adverteerders die 10% extra marktaandeel in een felbevochten markt. Al heel wat adverteerders maken hier nu succesvol gebruik van.

Bert, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding!