Traffic4u geaccrediteerd als Certified Partner Visual Website Optimizer

Facebooktwitterlinkedin

Visual Website Optimizer Certified PartnerAfgelopen week introduceerde de Visual Website Optimizer haar certified partner programma. Traffic4u is trots één van de eerste geaccrediteerde bureau’s wereldwijd te zijn. Het gaat om een exclusief partnerprogramma waarin maximaal 30 partners uit de hele wereld voor in aanmerking komen.

Oprichter en eigenaar Paras Chopra van de Visual Website Optimizer  over de certificering van Traffic4u:

“We are delighted to recommend our clients to our Certified Partners to drive conversions and profitability. Traffic4u has proven to be experts in optimizing their clients’ conversion rate and sales and we are very happy to have them in our program.”

Om tot de certificering toegelaten te worden heeft Traffic4u haar expertise moeten bewijzen in een aantal uitgevoerde conversie optimalisatie cases waarin gebruik is gemaakt van A/B of multivariate testing door middel van de Visual Website optimizer. Een voorbeeld hiervan is de Multivariate test die uitgevoerd is met Hyundai, waar we op dit blog al eerder over hebben geschreven. De case toont aan dat het Conversion Optimization traject van Traffic4u zijn vruchten afwerpt.

Visual Website Optimizer
De Visual Website Optimizer is een zeer eenvoudige A/B en Multivariate testing tool. Door middel van een ‘What You See Is What You Get’ (WYSIWYG) interface kan een gebruiker op eenvoudige wijze haar A/B of multivariate testen opzetten. Het biedt tevens geavanceerde testmogelijkheden, bijvoorbeeld door gebruik te maken van Jquery of CSS.

5 reacties

 • Remi van Beekum 10 november 2010 at 10:09

  Mooi werk Janco en de rest van het team! En terecht natuurlijk! Je bent al vanaf het begin met VWO bezig en weet altijd goede resultaten te behalen met gave tests.
  Dat geldt trouwens niet alleen voor de Visual Website Optimzer, maar ook voor GWO.

 • Gerron Mulder 10 november 2010 at 10:10

  Gefeliciteerd! Is het ook mogelijk om er een re-design mee te A/B testen?

 • Janco Klijnstra 10 november 2010 at 10:21

  @Remi: Dank! De GWO gebruiken we ook nog steeds op verschillende plekken. We kiezen de juiste tool voor de test, en niet andersom 😉

  @Gerron: dat zou kunnen, maar is afhankelijk van het het redesign is ontwikkeld. Je zou bijvoorbeeld van CSS kunnen wisselen.

 • Guido Jansen 24 december 2010 at 11:17

  Welcome to the club!

 • Janco Klijnstra - Traffic4u 27 december 2010 at 10:39

  Dank Guido, jij ook 😉

Het is niet mogelijk om te reageren.