Geslaagde Online Tuesday VIP avond

Facebooktwitterlinkedin

Iedere tweede dinsdag van de maand is het tijd voor Online Tuesday. Zo ook dinsdag 12 september. Wij nodigden enkele van onze relaties uit en stelden een VIP programma samen.

Traffic4u is mede-oprichter van Online Tuesday; hét event voor online professionals en adverteerders die graag met hun vak bezig zijn en zich graag laten verassen en inspireren door collega’s. Elke editie heeft een eigen thema. Het thema van Online Tuesday #72 was “De Digitale Transformatie”.

Een actueel onderwerp. Waar veel van onze klanten dagelijks mee bezig zijn. En daarom organiseerden we een VIP programma waarin we enkele van onze relaties samen brachten en samen op zoek gingen naar wat de Digitale Transformatie voor ons betekent.

Dat leverde al gauw verrassende inzichten op waar we onder het genot van een goed glas wijn en lekker eten (dank Restaurant Razmataz) nog even op door konden discussiëren.

Na een stevige wandeling kwamen we aan bij Theater De Nieuwe Liefde, waar Online Tuesday #72 voor maar liefst 300 genodigden werd gehouden.

Wij vonden het al met al een geslaagde avond. Met dank aan onze bevlogen gasten!