Gezocht: baanbrekende startups voor Online Tuesday’s “The Floor is Yours”

Facebooktwitterlinkedin

Jij en je startup zijn lekker bezig. Jullie idee blijkt ook bij anderen goed te vallen. Maar een beetje startup heeft wel een podium nodig. Een podium om je verhaal te pitchen. Om te shinen. Maar wanneer krijg je die kans nou… Online Tuesday biedt je die kans. Op de speciaal voor deze helden georganiseerde “The Floor is Yours”.

Net zoals voorgaande jaren staat ook dit jaar de laatste Online Tuesday van het jaar in het teken van innovatieve startups die in 5 minuten hun idee mogen pitchen aan een publiek van 300 man. Cool natuurlijk, want zo bereik je in één klap online marketing minnend Nederland.

Traffic4u is mede oprichter van Online Tuesday en daarom kunnen jij en je team je bij ons aanmelden voor een talk op dit event. Aanmelden is simpel. Overtuig ons in een half A4 of een video van maximaal 1 minuut wat je wil pitchen en waarom dit nou juist interessant is voor Online Tuesday publiek (een mooie mix tussen creatieven en marketeers met een passie voor online marketing). Uit alle inzendingen zal het Online Tuesday bestuur 10 startups selecteren. Zij krijgen het podium op “The Floor is Yours” van dinsdag 12 december a.s.

Onder andere Swipeguide (2015), Part-up (2015) en HelloFresh (2012) gingen je voor. Startups die mede door hun pitch op “The Floor is Yours” een groot publiek wisten te bereiken en investeerders wisten te overtuigen van hun idee. Meedoen dus!

Hebben we je enthousiast gemaakt? Meld je dan uiterlijk 28 november aan via sanne@marketingfacts.nl en wie weet zien we jou terug op “The Floor is Yours”!

Lees hier de voorwaarden voor deelname