IAB’s Voorzitter Taskforce Search Justus Wever nieuwe Performance Marketing Director Traffic4u

Facebooktwitterlinkedin

Justus Wever is sinds maart 2018 aangesteld als Performance Marketing Director bij Traffic4u. Justus is geen onbekende van Traffic4u. Eerder vervulde hij bij Traffic4u de rol van Head of Search. Na een uitstapje naar Athleteshop van een jaar keert hij weer terug op het oude nest.

Velen kennen Justus ook als Voorzitter van de Taskforce Search van de IAB. Een functie die hij met zijn werkzaamheden voor Traffic4u zal combineren. Justus wordt bij Traffic4u verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de dienstverlening en de aansturing van het Product Management Team.  

Justus Wever: “Ik kijk er naar uit om deze rol te vervullen en samen met mijn team de dienstverlening naar het volgende niveau te brengen. In mijn 6,5 jaar Traffic4u heb ik veel ervaring op mogen doen op het gebied van digitale marketing. Daarnaast heb ik me bezig gehouden met de ontwikkeling van de search tak van het bedrijf. Een onderdeel van het digitale marketing palet dat ik nog altijd een warm hart toedraag. De afgelopen tijd heb ik me bij Athleteshop verder mogen verdiepen in de magie van e-commerce en de kansen en uitdagingen binnen deze snel groeiende specialisatie. Iets wat ik zeker zal meenemen in mijn nieuwe rol.” – aldus Justus.

Stijn Fien, Managing Director van Traffic4u: “Met de terugkeer van Justus bij Traffic4u hebben we een ervaren Search man pur sang in onze gelederen. Iemand die, de markt, onze business en klanten als geen ander kent en daarom de aangewezen persoon is om de kwaliteit van onze strategische dienstverlening verder te verbeteren. We kijken uit naar de samenwerking”.