Pitch jouw idee, product of startup op The Floor is Yours 2018!

Facebooktwitterlinkedin

Je hebt een steengoed idee. Misschien is het zelfs al een product geworden. Of een startup. Je staat te springen om de wereld daarmee kennis te laten maken. Dat kan op ‘The Floor is Yours’!

Net zoals voorgaande jaren staat ook dit jaar de laatste Online Tuesday van het jaar in het teken van innovatieve startups die in 5 minuten hun idee mogen pitchen aan een publiek van 200 man. Cool natuurlijk, want zo bereik je in één klap heel online marketing minnend Nederland.

De jury bestaat dit jaar uit:

Traffic4u is mede oprichter van Online Tuesday en daarom kunnen jij en je team je bij ons aanmelden voor een pitch op dit event. Aanmelden is simpel. Overtuig ons in een half A4 wat je wil pitchen en waarom dit nou juist interessant is voor Online Tuesday publiek (een mooie mix tussen creatieven en marketeers met een passie voor online marketing). Uit alle inzendingen krijgen 10 personen de kans het podium te pakken op ‘The Floor is Yours’ van dinsdag 11 december a.s.

Onder andere Favoroute, HelloFresh, Polarsteps en Swipeguide gingen je voor. Startups die mede door hun pitch op ‘The Floor is Yours’ een groot publiek wisten te bereiken en investeerders wisten te overtuigen van hun idee. Meedoen dus!

Hebben we je enthousiast gemaakt? Meld je dan uiterlijk 30 november aan via https://drive.google.com/open?id=15fUTD7MieCijbKYUjsNoPkCKf0Vlvkodhgi-DAYetYM en wie weet zien we jou terug op ‘The Floor is Yours’!

Zelf niet het podium pakken? Maar je wel laten inspireren door dit talent? Meld je dan aan voor een plekje in het publiek! https://www.meetup.com/onlinetuesday/events/