Eerste ervaring met Google Wave

Facebooktwitterlinkedin

Google WaveTerwijl Facebook voor het eerst zegt winst te maken en Twitter eindelijk een beetjemainstream wordt, lanceerde Google afgelopen week een nieuwe social platform met hooggespannen verwachtingen: Google Wave. Google Wave is een nieuw sociaal platform dat gericht is op online samenwerken en zaken als chatten, file sharing en een forum in één systeem combineert. Alleen al de aankondiging van Wave zorgde destijds voor een ongekende buzz en media-aandacht. In eerste instantie kregen slechts 100.000 gebruikers toegang en ik was één van de gelukkigen. Op Marketingfacts.nl schreef ik een artikel over mijn eerste ervaringen met Google Wave.

2 reacties

  • Pieter de Vries 13 oktober 2009 at 03:11

    Ik zou het leuk en interessant vinden om ervaringen uit te wisselen (via Wave uiteraard). Mijn belang is input voor een artikel dat ik aan het maken ben (zie website). Graag reactie!

  • unlimited 17 oktober 2009 at 23:21

    Hallo, heeft iemand hier een uitnodiging om te delen? Het zou zeer gewaardeerd worden! Bedankt!

Het is niet mogelijk om te reageren.