Michiel Veenstra 3FM: "Serious Request is de beste social actie ooit!"

Facebooktwitterlinkedin

TNN (Traffic4u News Network) Search News geeft elke maand een overzicht van het belangrijkste search nieuws. Wat is er nieuw bij Google, welk onderzoek is er uitgebracht, tips & tricks op het gebied van search die je zelf kunt toepassen en een interview met iemand vanuit het “online” oogpunt. In deze eerste editie van TNN seizoen 2: Michiel Veenstra, DJ bij 3FM. In bovenstaande video de volgende onderdelen:

Search Headlines in 90 seconden

We geven een overzicht van de headlines van oktober 2009. Met nieuws over Google Wave, social search en PageRank. Flickr komt met people tagging en we kijken naar wat nieuw is op SEOmoz.

Michiel Veenstra

We spreken met 3FM DJ Michiel Veenstra over social. Hoe integreert hij het in zijn programma, wat is de meest succesvolle social actie ooit en wat wordt social 2010?

Search over Coffee

De belangrijkste nieuwsfeiten van de afgelopen maand worden besproken tijdens een goede kop koffie. Deze editie: social media monitor, canonical tag 2.0, de Yahoo keyword tag en Flickr people tagging.

Ook TNN Search News is community driven. Wil je graag dat we bepaalde onderwerpen behandelen hebben of heb je tips, laat het ons weten! Dat kan hier in de comments of op de TNN Gemist Facebook pagina.