TRAFFIC4U DRIEMAAL GENOMINEERD VOOR DE IAB PROGRAMMATIC AWARDS

Facebooktwitterlinkedin

Donderdag werd de shortlist voor de IAB Programmatic Awards bekend gemaakt. Traffic4u is genomineerd voor twee Campaign Awards én een Talent Award!

Programmatic is hot en Nederland loopt voorop. Vanuit de rest van de wereld wordt met grote belangstelling gekeken naar de strategische en innovatieve oplossingen waarmee wij in Nederland werken. Daarom organiseert branchevereniging IAB Nederland voor het tweede jaar op rij de IAB Programmatic Awards.

Traffic4u is samen met Rabobank haar ‘Straks heb je het nodig’ genomineerd voor de Beste Branding/ Awareness Campagne van het afgelopen jaar. En samen met de dynamische video kerstcampagne van Wehkamp dingen we mee naar de Beste Data-Driven Creative Campagne. Wat ons betreft een kroon op het werk van de samenwerking met deze twee partijen.

Ook collega Annemarie Brouwer sleepte een nominatie in de wacht. Annemarie is Product Specialist Display bij Traffic4u en werd door klanten en collega’s aangedragen als Beste Campaign Manager. Wij zijn trots op haar en hopen natuurlijk dat zij deze felbegeerde award mee naar huis mag nemen.

De IAB Programmatic Awards worden uitgereikt op donderdag 14 juni.