Traffic4u intensiveert samenwerking met de MARUG en sluit zich aan bij het Groningen Digital Business Centre

Facebooktwitterlinkedin

De connectie tussen de Rijksuniversiteit Groningen en Traffic4u gaat al ver terug. Traffic4u heeft al een aantal jaar een partnership met de MARUG en is nu ook sponsor geworden van het Groningen Digital Business Center. En dat biedt voordelen. Voor beide partijen. Want door onze samenwerking met de MARUG leren we talent kennen en door ons sponsorship met het GDBC maken we een belangrijke stap in de goede richting bij het dichter bij elkaar brengen van onderwijs en online bedrijfsleven.

Traffic4u heeft al een aantal jaren een partnership met de MARUG. De MARUG (Marketing Associatie Rijksuniversiteit Groningen) is de studievereniging voor studenten van de faculteiten Economie, Bedrijfskunde en Communicatiewetenschappen en organiseert jaarlijks vele events waaronder de International Marketing Experience, de Recruitment Days en de grootse MARUG Conference. De bijdrage van Traffic4u bestaat uit het bieden van gastcolleges en tevens zijn wij aanwezig bij diverse MARUG events. Zo zullen we in maart ook weer aanwezig zijn bij de MARUG Conference waar we twee workshops geven en aanschuiven bij het Recruitment diner op diezelfde avond.

Wyke Brugts, Senior Recruiter bij Traffic4u: ‘We zijn blij dat we de samenwerking met de MARUG weer hebben kunnen verlengen. Wij kennen de MARUG als een uiterst professionele studievereniging. Door ons partnership met de MARUG komen we al vroeg in contact met toekomstige professionals en dit is voor ons altijd heel waardevol gebleken’.

Naast ons partnership met de MARUG heeft Traffic4u zich samen met een groep Noordelijke Online Ondernemers (de NOO) onlangs ook als sponsor verbonden aan het Groningen Digital Business Centre; het nieuwe kenniscentrum van de Rijksuniversiteit Groningen dat zich richt op het ontwikkelen, delen en overdragen van kennis op het gebied van digital business en analytics. Het GDBC moet het digitale broeinest van Groningen worden waar Young Professionals worden opgeleid en klaargestoomd voor een baan in de digitale sector. Een goed initiatief! Waar wij graag onze medewerking aan verlenen. De komende tijd zal duidelijk worden hoe hier invulling aan wordt gegeven. Keep you posted!