Traffic4u neemt intrek in nieuw kantoor IPG Mediabrands

Facebooktwitterlinkedin

We zijn verhuisd! Veel van onze klanten en relaties hebben dit al meegekregen of hebben zelfs al een kijkje in ons nieuwe pand kunnen nemen. Inmiddels zijn we aardig gesetteld. Tijd voor een paar mooie plaatjes van ons nieuwe onderkomen in Amsterdam. Kom je ook eens langs?

Na een maandenlange voorbereiding werd deze zomer het nieuwe onderkomen van IPG Mediabrands aan de Peter van Anrooystraat in Amsterdam geopend. Het vijf verdiepingen tellende pand in Amsterdam Zuid is omgetoverd tot een eigentijds kantoor en biedt onderdak aan diverse labels van IPG Mediabrands, waaronder ook Traffic4u Amsterdam. Omdat we gezamenlijk onder één dak zitten, kunnen we optimaal samenwerken en gebruik maken van elkaars expertise. Bovendien zitten veel van onze klanten en Google letterlijk om de hoek!

Traffic4u haar verdieping ligt op de begane grond. Gezellig dicht bij de Huiskamer. De plek waar we samen komen om te lunchen, maar ook de plek waar we samen komen om kennis te delen en waar sessies voor onze klanten worden gehouden. Zo konden we onlangs al gebruik maken van deze mooie ruimte voor de GDPR kennissessie en de Google Marketing Summit.

Wij zijn in onze nopjes met onze nieuwe stek en kijken er naar uit hier te werken aan mooie projecten voor en mét onze klanten. Kom dus gauw eens langs! Wij kijken uit naar je komst!