TRAFFIC4U OPNIEUW MET GOEDE NOTERING IN EMERCE 100

Facebooktwitterlinkedin

Afgelopen vrijdag kwam de dertiende editie van de Emerce 100 uit. Ook dit jaar wist Traffic4u tussen al het online geweld weer een mooi plekje in de top 100 te veroveren in twee voor ons belangrijke categorieën.

De Emerce 100. Ieder jaar kijkt online minnend Nederland weer reikhalzend uit naar het imago-onderzoek dat Emerce laat uitvoeren door onafhankelijk onderzoeksbureau Motivaction. Anders dan de naam doet vermoeden doen maar liefst 650 bedrijven mee aan het onderzoek. Klanttevredenheid is voor ons de belangrijkste drijfveer voor onze dienstverlening. Daarom is de publicatie van de Emerce 100 voor ons altijd een belangrijk moment.

Traffic4u staat dit jaar opnieuw met een notering van 4,5 ster op een goede positie in de categorieën ‘Analytics en Optimalisatiebureaus’ en ‘Digital Marketingbureaus’. Een notering die we te danken hebben aan de positieve beoordelingen vanuit de markt. Wij zijn trots op het resultaat en blijven alles op alles zetten om onze dienstverlening naar klanten te optimaliseren.

Helpen om van deze 4,5 ster 5 sterren te maken? We hebben voldoende leuke vacatures! Voor trainees, starters, mid en senior level specialisten. In Groningen én Amsterdam. Check onze werken bij site: http://werkenbijtraffic4u.nl/