Traffic4u achtmaal genomineerd voor de Dutch Search Awards

Facebooktwitterlinkedin

De derde editie van de Dutch Search Awards komt eraan. Traffic4u is maar liefst acht keer genomineerd. Een resultaat om trots op te zijn!

Jumbo is (in samenwerking met MediaMonks en UM) genomineerd voor de Beste Video Campagne, Mercedes – Benz voor het Beste gebruik van Search in Automotive, NS voor de Beste Lokale Campagne en Wehkamp voor het Beste Gebruik van Marketing Automation (2 cases). Jumbo dingt daarbij nog mee naar de Grote Prijs! Bij dit nieuwe initiatief strijden de beste drie cases om deze ultieme prijs.

Stijn Fien, Managing Director van Traffic4u: “We zijn trots op het werk wat we voor deze groep klanten mogen doen en zien deze nominaties dan ook als een bekroning op onze samenwerking”.

Minstens zo leuk: onze Online Marketing Consultants Oeds Baart en Gerben Wiering zijn genomineerd voor Beste Consultant. Zij hebben je stem nodig! Stemmen doe je hier! https://dutchsearchawards.nl/ (even doorscrollen naar beneden). Alvast bedankt 🙂

De Dutch Search Awards worden dit jaar uitgereikt op 22 november in DeFabrique te Utrecht. Wij zijn erbij en houden je op de hoogte!