Derde Search Marketing Thursday met Marktplaats en vd Valk

Facebooktwitterlinkedin

De derde editie van de Search Marketing Thursday, georganiseerd door de Taskforce Search van brancheorganisatie IAB, vindt op donderdag 24 september plaats in Amsterdam.

Net als altijd wordt de Search Marketing Thursday georganiseerd met de achterliggende gedachte de kennis in de markt over de toepassingen en het effect van zoekmachinemarketing te vergroten. Er komen twee sprekers aan bod, gevolgd door de nu al beroemde site clinic en een gezellige netwerkborrel.

De eerste die aan bod komt is Roelof Lettinga, Head of Admarkt van eBay/Marktplaats. Hij zal een presentatie geven over het advertentiesysteem Admarkt en nieuwe, interessante ontwikkelingen voor adverteerders. (Zie ook Admarkt breidt uit.)

De tweede presentatie wordt verzorgd door Gerard Schomaker, General Manager van Van der Valk Internet. Hij spreekt over de rol van search marketing bij Van der Valk Hotels en laat daarbij zien welke inzichten sinds de nominatie van Van der Valk voor de Search Engine Marketing Award in 2008 zijn opgedaan.

Na het succes van de vorige keer kon een herhaling natuurlijk niet uiblijven. Sterker nog, we hebben het voornemen van de siteclinic een vast onderdeel te maken! Binnen 10 minuten toetst de jury meerdere door het publiek aangedragen websites op de wijze waarop ze geoptimaliseerd zijn. De websites zullen tijdens deze Search Marketing Thursday kritisch bekeken worden door:

  • Alain Sadon (Seoguru);
  • Heini van Bergen (Tribal Internet Marketing);
  • Siegfried Jongsma (Traffic4u).

Na Utrecht wilden we het ook eens proberen in Amsterdam dus de derde Search Marketing Thursday vindt plaats vanaf 16 uur in het Mirror Centre in onze hoofdstad. Na afloop is er uiteraard de gelegenheid om te netwerken en te borrelen.

Locatie
Mirror Centre
Ter Gouwstraat 3 (Oosterspoorplein)
1093 JX Amsterdam

Aanmelden kan tot en met 21 september door een mailtje te sturen naar smt@iab.nl.