Een mijlpaal voor online tuesday

Facebooktwitterlinkedin

Op 1 oktober 2009 nam Traffic4u het initiatief samen met New People, DQ&A, Energize en Marketingfacts om 212 voort te zetten als online Tuesday. Wij vonden (en vinden) het belangrijk om een platform te bieden aan de online industrie waar kennis kan worden gedeeld door mensen uit zeer uiteenlopende disciplines. Daarnaast is online tuesday een plaats om te netwerken met andere mensen die een passie hebben voor online.

Het begin

De eerste editie, op dinsdag 13 oktober 2009, werd direct al goed bezocht, het initiatief warm ontvangen door de online community. Inmiddels zijn we 19 edities verder. We hebben onderwerpen behandeld die varieerden van online video tot battle of the screens en van webcare tot search.

Toonaangevend

Online tuesday is daardoor uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende events voor de online industrie in Nederland. Elke maand zien wij de respons op het event toenemen. Wij hebben de bezoekers geinspireerd, iemand aan een baan geholpen, er werd over ons geschreven op blogs.

2500 leden

Maar het belangrijkste is dat onze leden laten merken dat ze het waarderen. Door word-of-mouth van onze leden, groeit het ledenaantal na elke editie. Dat motiveert ons om elke editie te proberen het weer beter te doen dan de vorige editie. En zijn we heel erg trots dat we gisteren middag het 2500e lid van onze meetup groep hebben mogen verwelkomen. We zijn hiermee op 1 na de grootste actieve meetup groep van Nederland geworden: een mijlpaal om trots op te zijn!