Gratis kennissessie Traffic4u leidt tot resultaten

Facebooktwitterlinkedin

Op woensdag 18 februari was de 3e gratis kennissessie van Traffic4u. Een van de deelnemers was Tom Spoor van de website Tennisdiscount. Tijdens de kennissessie gaf hij aan dat een aantal tips, die wij op voorhand per telefoon al hadden aangegeven, direct toegepast te hebben op zijn website.

Tom Spoor: “Het resultaat was fantastisch! Op een aantal zeer belangrijke zoekwoorden stegen de rankings zienderogen. Ik had niet verwacht dat de tips en adviezen die Traffic4u geeft, zo’n verschil zouden maken. Wanneer het voldoende omzet heeft opgeleverd zal Traffic4u zeker de eerste partij zijn waaraan ik mijn search engine marketing strategie zal uitbesteden.” 

Maurits van Eeghen, Salesmanager Traffic4u: “We zijn erg blij met het resultaat dat Tom heeft behaald. Het toont aan dat wij een kennispartij zijn, die niet bang is om onze kennis te delen. Daarnaast zie je dat wij alle partijen van dienst kunnen zijn, klein en groot. Een kleine onderneming helpen om groot te worden is één van de mooiste kanten van ons vak.”

Wilt u ook meer weten over search engine marketing? Schrijf u dan nu in voor onze eerstvolgende gratis kennissessie op 18 maart a.s.  Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers.