Irene Valens nieuwe CEO Traffic4u Groep

Facebooktwitterlinkedin

Irene Valens wordt per 1 april 2013 CEO van de Traffic4u Groep. Sinds 2010 leidde Irene het bedrijf al samen met Gert-Jan Munneke, founder van Traffic4u, en per 1 april zal Gert-Jan de verantwoordelijkheid geheel aan Irene overdragen.

Irene werkt al ruim 7 jaar voor Traffic4u. Ze zal in haar nieuwe functie eindverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken, strategie en groei van ons bedrijf. Irene over de toekomst van Traffic4u: “We hebben voor de komende vijf jaar ook weer een behoorlijke groeiambitie en aan mij de taak om mét het team deze beoogde groei te realiseren. Wat dat betreft staan alle lichten op groen; we hebben de beste mensen, de mooiste klanten en een ijzersterke ondernemende cultuur. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren laten zien dat we voorop lopen in de markt met innovatie, zowel op product niveau met bijvoorbeeld bGenius als met onze dienstverlening. Ook dit is essentieel om onze klanten maximaal te kunnen bedienen.”

Gert-Jan Munneke zal zich meer gaan richten  op business development, marketing en productontwikkeling binnen Traffic4u. Gert-Jan over Irene als nieuwe CEO: “Irene heeft in de jaren dat ze managing director was de Traffic4u Groep enorm laten groeien, de kernwaarden van onze bedrijfscultuur zitten in haar genen en ze heeft veel vakinhoudelijke en commerciële kennis. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ze de perfecte CEO voor ons bedrijf is.”

 

Een reactie

  • Daan 20 maart 2013 at 12:47

    Irene , super gefeliciteerd! Zorg maar goed voor jullie klanten 🙂

Het is niet mogelijk om te reageren.