Kids4u: Unlimited online

Facebooktwitterlinkedin

Vandaag wordt op feestelijke wijze het Kids4u project “Unlimited Online” afgesloten. Met Kids4u ondersteunt Traffic4u jaarlijks een kleinschalig project dat het internet inzet om de ontwikkeling en het welzijn van kinderen te verbeteren. Dit jaar hebben wij gekozen voor woonvorm De Klaproos, onderdeel van Stichting de Noorderbrug.

4 maal een schilderij

Het thema “Unlimited Online” is tot stand gekomen doordat de cliënten van woonvorm De Klaproos aangaven dat alles voor hen toegankelijk is dankzij het internet ondanks hun beperkingen. Internet neemt hun barrières weg. De cliënten hebben vier doeken beschilderd waarbij de vrolijke en knallende schilderijen staan voor de internetthema’s die zij belangrijk vinden, namelijk: Friends, Fun, Winkelen en Informatie.

Feestelijke afsluiting

De feestelijke afsluiting van het Kids4u project vindt plaats bij De Klaproos. Onder het genot van een uitgebreide high Tea worden de 4 schilderijen onthuld. Ook de rockband Santeria, bestaande uit een aantal cliënten van De Klaproos, zullen zorgen voor een feestelijke afsluiting. Tot slot wordt er vanuit Traffic4u een cheque overhandigd. Met deze gift wordt een multimediahoek gerealiseerd voor de cliënten van woonvorm De Klaproos.