Landal GreenParks wint Zoekmachine Marketing Award 2010

Facebooktwitterlinkedin

De Zoekmachine Marketing Award is dit jaar gegaan naar Landal Greenparks in samenwerking met haar partner Jeroen.com. De Speld werd uitgereikt tijdens de SES Amsterdam die dit jaar gehouden werd op 17 en 18 maart.

Oordeel van de jury

De inzet van het attributiemodel getuigt volgens de jury van begrip van wat er in de realiteit online gebeurt. Het toont veel duidelijker aan waar de search-campagne werkelijk iets bijdraagt. De heldere visie en de implementatie kunnen eveneens op waardering rekenen. En ook is er volgens de jury goed gewerkt met universal search en is er binnen deze resultaten nagedacht hoe Landal Greenparks zo goed mogelijk naar voren kan komen. Hierdoor is het organische verkeer flink gestegen. De jury vindt dan ook vooral de manier waarop de groei is gerealiseerd indrukwekkend. Dit heeft volgens hen nog veel potentie.

Naast Landal (Jeroen.com) waren ook Agis (InternetEffect) en Holidaycars.com (Traffic4u) genomineerd. De jury was erg te spreken over de Search in het DNA van de organisatie Agis en vond het lovend dat dit bij hen op de agenda gekomen is. Over Holidaycars.com in samenwerking met Traffic4u zei de jury:

“We zijn trots op het feit dat er in Nederland bureaus zijn zoals Traffic4U die in staat zijn op professionele en degelijke wijze grote internationale search campagnes te managen. De search markt is volwassen geworden. Wij hopen dat in de volgende stap meer innovatie wordt toegevoegd aan de paid search campagnes van Holidaycars en dat deze daardoor nog meer rendement gaan opleveren.”

Bekijk hier de presentatie van Traffic4u:

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over 65 parken met in totaal circa 12.000 bungalows. Met 46 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië.

Quote Landal GreenParks

“Zoekmachinemarketing is een belangrijk onderdeel binnen onze commerciële activiteiten. Naast de goede resultaten is het fantastisch om waardering te krijgen uit de online wereld voor onze activiteiten op dit gebied. Deze award is een groot compliment voor de inspanningen van ons gehele internetteam ” aldus Egon Kramer, E-commerce Manager van Landal GreenParks. Traffic4u is al jaren partner van Landal GreenParks op het gebied van search engine advertising. Binnen onze SEA campagnes zullen we de inzet van het attributiemodel gezamenlijk verder ontwikkelen.”

De juryleden

De jury van De Speld bestond dit jaar uit Xaviera Ringeling (SNS Bank), Bas van den Beld (State of Search) en Ton Wesseling (Online Dialogue).