Na zeven jaar tijd voor wat anders

Facebooktwitterlinkedin

Ruim 7 jaar geleden kwam ik bij Traffic4u werken als binnendienstmedewerker/ SEO’er. We waren toen met 10 mensen, er waren geen procedures, we hadden veel lol en we werkten én groeiden hard. Ilse en Altavista waren de belangrijkste zoekmachines en AdWords was nog niet eens beschikbaar in Nederland.

Inmiddels zijn we met zo’n 110 mensen en mag ik een kleine 30 daarvan aansturen en coachen als manager van de afdeling SEO en de afdeling Conversie Optimalisatie. Maar na ruim 7 jaar is het tijd voor wat anders. Ik heb hier veel kansen gehad, mooie dingen mogen doen en erg veel geleerd. Traffic4u vind ik nog steeds een prachtbedrijf, maar nu is het tijd voor een andere uitdaging.

Wat ga je nu doen?
De aankomende periode ben ik nog gewoon bij Traffic4u aan het werk om projecten af te ronden en over te dragen. Ondertussen ben ik natuurlijk druk aan het nadenken over wat ik hierna ga doen. Zoals het nu lijkt, zal dat een functie ergens op het snijvlak van internet, management en organisatie worden. Maar ik heb een brede interesse en het zou dus ook best een iets andere functie kunnen worden. We zullen wel zien wat de tijd brengt. Wie geïnteresseerd is in hoe dat afloopt, kan me het beste volgen via www.remivanbeekum.nl.

En Traffic4u dan?
Zo’n mooie baan zeg je natuurlijk niet zomaar op en dus ben ik al langere tijd met Gert-Jan Munneke in gesprek over deze keuze. Hierdoor is ook de overdracht van taken gewoon netjes geregeld.

Tot slot
Ondanks dat ik hier de aankomende periode nog gewoon zal werken, wil ik meteen van de gelegenheid gebruik maken om Gert-Jan, mijn mede-MT-leden, alle andere collega’s, en in het bijzonder iedereen die op de afdelingen SEO en Conversie Optimalisatie heeft gewerkt, te bedanken en succes te wensen.

7 reacties

 • Sjaak 22 juli 2010 at 09:44

  Remi, wtf?

  Traffic4u zonder Remi van Beekum is moeilijk voor te stellen! Wat je ook gaat doen, heel veel succes in de toekomst!

  Gr. Sjaak

 • Eduard Blacquière 22 juli 2010 at 10:51

  Jammer maar ook begrijpelijk dat je Traffic4u gaat verlaten.

  Complimenten voor wat je hebt neergezet en bereikt, Remi!

  Veel plezier en succes bij de volgende uitdaging, wat het ook mag zijn.

 • Roy 22 juli 2010 at 11:17

  Hey Remi, veel succes en heel plezier bij de zoektocht naar leuke nieuwe uitdagingen! We houden allicht contact!

 • Frank Rozendaal 22 juli 2010 at 11:51

  Zo af en toe wat anders doen is altijd goed. Succes en hou ons op de hoogte via je blog!

  Gr, Frank

 • Annelies 22 juli 2010 at 12:03

  Tjonge, das anders! Denk dat ze je erg gaan missen hoor! Maar wel spannend deze nieuwe stap, dus veel succes met uitzoeken wat je nu gaat doen. Blijf je wel in groningen?

 • Ton van Houten 22 juli 2010 at 12:58

  Veel succes met je nieuwe uitdaging.

  Ton van Houten

 • Remi van Beekum 22 juli 2010 at 16:11

  Bedankt allemaal voor de succeswensen!

Het is niet mogelijk om te reageren.