Nieuwe partners Global Performance Netwerk Yamondo

Facebooktwitterlinkedin

Yamondo, het wereldwijde netwerk van marketingbureaus dat mede is opgericht door Traffic4u, mag twee nieuwe partners verwelkomen: Net Media Planet en Be Better Online. Met de toevoeging van deze online marketingbureaus uit het Verenigd Koninkrijk en Zweden breidt het Yamondo-netwerk zijn kennis van de internationale markt nog verder uit.

Net Media Planet

Net Media Planet is een search marketingbureau gevestigd in Londen. Managing Director Sri Sharma richtte het bedrijf in 2004 op. Zijn doel was om van Net Media Planet een van de meest vooraanstaande search marketingbureaus van het Verenigd Koninkrijk te maken. Dat is hem gelukt: in zes jaar tijd is het eenmansbedrijf uitgegroeid tot een volwassen online marketingbureau dat zijn klanten tezamen ruim £80 miljoen aan opbrengsten uit online activiteiten bezorgt. Inmiddels streeft een team van 23 medewerkers ernaar de verwachtingen van klanten waar te maken of zelfs te overtreffen.

Be Better Online

Het in Stockholm gevestigde Be Better Online is met een team van 14 medewerkers actief op het gebied van SEO, Google Adwords, Conversion Optimization en Reputation Management. Het online marketingbureau is een betrouwbare partner voor grote Zweedse bedrijven, zoals Abba Seafood en Telia Sonera International Carrier. ‘Total transparency’, ‘Long-term measurable results’ en ‘Total commitment’ zijn enkele speerpunten van Be Better Online.

13 partners wereldwijd

Nu Net Media Planet en Be Better Online zich hebben aangesloten bij Yamondo, maken in totaal 13 marketingbureaus deel uit van het Global Performance Netwerk. De deelnemende bedrijven zijn onder meer gevestigd in China, Duitsland, Frankrijk, Rusland en de Verenigde Staten. De oprichting van Yamondo is een reactie op de toenemende mondialisering van de online marketingwereld. De aangesloten bureaus zetten gezamenlijk internationale campagnes op voor hun klanten. Het samenwerkingsverband wordt naar verwachting de komende maanden verder uitgebreid met andere onafhankelijke en leidende marketingbureaus.

Voordelen voor onze klanten

Traffic4u’s samenwerking met andere internationale online marketingbureaus biedt voordelen voor onze klanten. Door gebruik te maken van de lokale marktkennis van de aangesloten bedrijven kunnen wij onze klanten bij hun internationale campagnes goed ondersteunen. Onze partners binnen Yamondo weten als geen ander de beperkingen en mogelijkheden van online adverteren in het land waar zij zijn gevestigd. Bovendien wordt niet alleen lokale marktkennis, maar ook de nieuwste vakkennis binnen het Global Performance Netwerk gedeeld. Op deze manier profiteren Traffic4u klanten van wereldwijde expertise.