Ondertussen in Spanje…

Facebooktwitterlinkedin

Zoals bekend is Traffic4u sinds 2007 ook actief in Spanje. En actief zijn we daar zeker! De afgelopen tijd hebben onze collega’s in Salamanca en Madrid niet stil gezeten. En ook de komende periode staan er een aantal leuke events gepland. Zo hebben bijvoorbeeld een aantal interessante nieuwe klanten voor Traffic4u Spanje gekozen. En was Raquel Muñoz (Sales Consultant in Madrid) in september zelfs in een kort interview te bewonderen op de nationale tv (Antena 3).

Ook nieuwsgierig wat onze consultants in Spanje nu eigenlijk allemaal doen? Lees hier een update over Traffic4u Spanje.

12 November was de dag…
… dat Traffic4u Spanje in Madrid een kennissessie gaf: I Ciclo Práctico de Marketing Online. En niet zomaar een kennissessie. In drie workshops gaven consultants en andere genodigden een uitgebreid overzicht van de uitdagingen en ontwikkelingen in de online marketing sector.

De thema’s:

  • SEO en usability
  • PPC, TrafficSAM en Web Analytics
  • Social Media Optimization

De workshops hadden een praktische insteek: veel gemaakte fouten en kansen werden besproken, aangevuld met diverse succes cases van Traffic4u en enkele andere partijen.
Enkele aanwezige klanten en partners van Traffic4u: Xperience Consulting, Inspiring Move, Tuenti, AT Internet, Murcia Turística en Idealista (de Spaanse Funda.nl) en grote prospects.

FICOD: digital content
Op 17, 18 en 19 november vond de FICOD2009 plaats in Madrid. Een groots internationaal digital content evenement met plenaire sessies, round tables, workshops en volop gelegenheid om te netwerken. Doel van het evenement is o.a. het ontwikkelen en versterken van de internationale digitale content industrie. Naast o.a. Bernardo Hernández (Google’s World Director of Consumer Marketing) en Kevin Spacey (bekend acteur en producer) was ook Traffic4u Spanje aanwezig tijdens de FICOD2009. Op donderdag 19 november verzorgde SEO Consultant José Carlos Gómez een korte workshop “Schrijven voor zoekmachines, bezoekers en het beeldscherm”. Hoewel het de laatste sessie van het event was, was de opkomst groots en zat de zaal helemaal vol. De (online) reacties na afloop waren positief.

JoseC_Ficod

Acciona is onlangs de samenwerking met Traffic4u Spanje aangegaan; een bekende naam in Spanje. Acciona is een van de drie belangrijkste industriële bedrijven in het land. De Acciona Groep omvat een aantal onderdelen waaronder Infrastructuur, Energie, Logistiek, Parkeergelegenheid, etc.

Meer weten over Traffic4u Spanje? Ga naar www.traffic4u.es en lees het blog (voor de spaanstaligen onder ons).