Ondertussen in Spanje… (2)

Facebooktwitterlinkedin

In november 2009 hebben we een eerste update gegeven over de activiteiten van Traffic4u Spanje. Sindsdien zijn de zaken flink de lift in gegaan en we vonden het dan ook tijd voor een tweede update.

Lees hier alles over de ontwikkelingen in Spanje de afgelopen maanden.

Q1 2010: interessante groei

Het eerste kwartaal van dit jaar kende de Spaanse salesafdeling een aantal interessante ontwikkelingen. Het aantal klanten groeide als gevolg van een aantal zaken:

  • Na twee jaar een professionele speler in de markt te zijn, worden er contracten getekend op basis van aanbevelingen.
  • Mensen in de markt beginnen te praten over het kwaliteitssysteem van Traffic4u.
  • Twee jaar prettige samenwerking binnen het salesteam heeft een sterke bijdrage geleverd aan tevreden klanten en nieuwe sales.

Wat leverde deze groei op?

  • Nieuwe Search Advertising en SEO contracten voor een grote organisatie die zich bezighoudt met digitale albums.
  • Een nieuwe samenwerking met Andalucia Region in de vorm van een consultancy project. Het doel van dit project is om bewustwording te creëren binnen hun organisaties op het gebied van wat volgens hen de regio business is, namelijk toerisme.
  • Nieuwe SEO contracten met bedrijven binnen de Spaanse educatie branche.
  • Drie nieuwe Search Advertising contracten in de toerisme branche, waaronder samenwerking met een aantal grote Spaanse hotelketens.
  • Start van de samenwerking met belangrijke Spaanse organisaties die software ontwikkelen voor Europese industrieën.

Look inside. travel


Collega Raquel Jiménez bezocht het project Lookinside. travel. Dit is een nieuw nationaal project dat Google ontwikkelt, met als doel een studie te maken van de gewoontes op het gebied van toerisme in Spanje. Google werkt hiervoor samen met de overheid. Lookinside. travel wil uiteindelijk een open plaats zijn waar iedereen die geïnteresseerd is in de travelbranche informatie kan vinden, kan delen en kan discussiëren over alles wat te maken heeft met toerisme.

Meer weten over Traffic4u Spanje? Ga naar www.traffic4u.es en lees het blog (voor de spaanstaligen onder ons).