Stijn Fien nieuwe Managing Director van Traffic4u

Facebooktwitterlinkedin

Met ingang van april van dit jaar is Stijn Fien aangesteld als nieuwe Managing Director van Traffic4u. Hij neemt hiermee de rol over van Richard Smoorenburg die reeds was benoemd als Chief Digital Officer van moederbedrijf IPG Mediabrands. Fien is sinds 2,5 jaar werkzaam als Client Service Director bij Traffic4u en komt oorspronkelijk van Wehkamp, waar hij onder andere de rol van Manager Online Marketing heeft vervuld. Tevens is Fien sinds begin dit jaar Voorzitter van de stichting Online Tuesday. Stijn Fien zal in zijn functie rapporteren aan Richard Smoorenburg.

Stijn Fien: “Ik ben blij met deze aanstelling en de volgende stap in mijn carrière, waarbij ik de eindverantwoordelijkheid krijg over Traffic4u. De komende jaren blijf ik bouwen aan de verdere professionalisering en borging van de kwaliteit van onze dienstverlening, tevens gaan we door met de ontwikkeling van de strategische capabilities om zo klanten op het hoogste niveau te kunnen adviseren. Ik kijk er ook enorm naar uit om over een paar maanden ons nieuwe pand in Groningen te betrekken, dit zal een enorme impuls geven aan de verbetering van de werkomgeving van alle medewerkers van Traffic4u”.

Richard Smoorenburg zal als Chief Digital Officer van moederbedrijf IPG Mediabrands betrokken blijven bij de koers van het bedrijf en de verdere integratie van Traffic4u binnen het internationale Reprise netwerk.

Digital Marketing Agency Traffic4u is gevestigd in Groningen en Amsterdam en maakt sinds 2014 onderdeel uit van het wereldwijde IPG Mediabrands. Het bedrijf bedient met ruim 110 digital professionals klanten als G-Star, KPN, Landal, TNT en Wehkamp.