Traffic4u en bGenius onderdeel van het IPG Mediabrands netwerk

Facebooktwitterlinkedin

foto_bewerktMet trots wil ik jullie op de hoogte brengen van het feit dat Traffic4u en bGenius vanaf heden onderdeel uitmaken van het IPG Mediabrands netwerk. Hierdoor maken wij als online performance bureau een grote stap in het realiseren van het aanbieden van een geïntegreerde marketingaanpak.

Zowel Traffic4u als bGenius zullen binnen het IPG Mediabrands netwerk zelfstandig blijven opereren, maar zullen wel optimaal profiteren van de voordelen die een sterke partner, als IPG Mediabrands, biedt. De kennis en ervaring van beide organisaties zijn in sterke mate complementair en versterkend. Zo kunnen wij gezamenlijk profiteren van ieders expertise en ervaring. Dit maakt dat wij een nog completer palet aan dienstverlening kunnen leveren. Maar ook zaken als de inkoopkracht en het internationale netwerk van IPG Mediabrands zijn voordelen die direct relevant zijn voor onze klanten. Zo kunnen we scherpere mediatarieven bedingen en internationaal gezien hebben we in één keer collega’s in 127 landen.

Onze visie is dat wanneer je het maximale uit online wilt halen, het steeds belangrijker wordt om je te focussen op de totale customer journey en daarmee ook op de totale marketing mix. Wij geloven dat om op lange termijn succesvol te blijven, je als merk een geïntegreerde marketingstrategie moet hanteren; zowel online als offline, zowel above the line als below the line. Binnen het IPG Mediabrands netwerk zitten topklasse mediabureaus welke bewezen succesvol zijn in het helpen van adverteerders om merkkracht met media en content te vergroten. Door deze nieuwe combinatie zijn wij van mening dat we onze klanten in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Mediabrands is onderdeel van de Interpublic Group (IPG). IPG behoort tot de vier grootste wereldwijde spelers op het gebied van adverteren en media. IPG Mediabrands is een full-service medianetwerk dat actief is in 127 landen over de hele wereld en in Nederland vooral bekend met de merken Universal Media, Initiative, BPN, MAGNA GLOBAL en Cadreon.

Beide bedrijven zullen in Groningen gevestigd blijven en Gert-Jan en ik zullen samen de directie blijven voeren. Ik zal, net als nu, de CEO-rol voor mijn rekening nemen en Gert-Jan zal vanuit een commerciële, vrije en adviserende rol blijven opereren.

Met vriendelijke groet,

mr. Irene Valens
CEO Traffic4u & bGenius