Traffic4u laat kinderen hun leukste website tekenen

Facebooktwitterlinkedin

Op zaterdag 19 juni hebben Traffic4u en Stichting Amigo op feestelijke wijze het Kids4u project afgesloten. Met Kids4u ondersteunt Traffic4u jaarlijks een kleinschalig project dat het internet inzet om de ontwikkeling en het welzijn van kinderen te verbeteren. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor Stichting Amigo, een organisatie die vakanties organiseert voor kinderen waarvoor een vakantie door omstandigheden normaal gesproken niet mogelijk is.

Ieder zijn eigen placemat
Net als in voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een tekenactie voor de kinderen georganiseerd. Ieder kind dat bij Stichting Amigo verbleef, mocht een tekening maken van zijn of haar leukste website. Bij deze tekening konden zij een verhaaltje schrijven en aangeven waarom zij juist dit de leukste website vonden. Afgelopen zaterdag kregen de kinderen die hadden meegedaan aan de tekenactie hun eigen verftekening in de vorm van een placemat terug.

Feestelijke middag
De afsluiting van het project vond ook dit jaar op feestelijke wijze plaats. Op de nieuwe locatie van Stichting Amigo in Nijbeets waren verschillende spelactiviteiten voor de kinderen aanwezig en konden de ouderen genieten van allerlei hapjes en drankjes. Aan de aanwezigen werd nogmaals door Traffic4u en Stichting Amigo in het kort uitgelegd wat het Kids4u project inhield. Daarna mocht ieder kind haar eigen placemat persoonlijk in ontvangst nemen. De middag werd afgesloten met de uitreiking van een cheque door Traffic4u aan Stichting Amigo.