Traffic4u richt Global Performance Netwerk Yamondo op

Facebooktwitterlinkedin

Samen met tien internationale partners nemen wij deel aan een wereldwijd netwerk van marketing bureaus. Het online performance netwerk is op 6 juli opgericht en heet Yamondo.

Reageren op toenemende mondialisering van de markt

Onder deze naam werken elf onafhankelijke performance marketing bureaus samen door internationale campagnes op te zetten en te managen voor hun klanten. De bureaus reageren zo op de toenemende mondialisering van de markten en Yamondo biedt een resultaatgericht alternatief voor het traditionele netwerk van de bureaus.

Vanaf de start bestrijkt Yamondo met zijn netwerk de belangrijkste markten in Europa, Amerika en de Azië-Pacific regio. Een uitbreiding van het Global Performance Netwerk staat al gepland; partners worden zorgvuldig geselecteerd en moeten naast formele criteria ook aan kwalitatieve kenmerken voldoen. Zo zijn alle bureaus onafhankelijk en zelfstandig. Ook worden ze aanbevolen door de grote zoekmachines van hun land, zoals Google, Yandex, Baidu en Seznam. De belangrijkste selectiecriteria zijn officieel gecertificeerde performance marketing diensten, zoals de Google certificeringen. Elk van de samenwerkende partner bureaus biedt een breed scala van online marketing diensten en bedient grote internationale klanten.

Lokale marktkennis, wereldwijde expertise

Yamondo spreekt met zijn aanbod zowel middelgrote als grote internationale bedrijven aan. Met de lokale marktkennis en wereldwijde expertise biedt Yamondo zijn klanten uitgebreide expertise en de garantie dat rekening wordt gehouden met landspecifieke voorwaarden. Afhankelijk van de wensen van de klant kan men kiezen voor een centraal aanspreekpunt bij het lokale bureau voor alle internationale campagnes of direct schakelen met het lokale bureau. Yamondo zorgt tevens voor volledige transparantie door alle genomen stappen centraal bij te houden. Daarbij kan netwerkoverstijgend onze technologie bGenius ingezet worden.

Gert-Jan Munneke, onze CEO:

“De ervaring leert dat online marketing in het buitenland vaak volledig andere regels volgt dan in Nederland. Volgens de theorie: ‘think global, act local’, zijn onze partners stevig geworteld in hun lokale markten en vertrouwd met de eigenaardigheden van die markten. Onder de naam Yamondo zullen we al deze kennis verzamelen en onze klanten in hun internationale campagnes de best mogelijke ondersteuning bieden”

De huidige partners in het Yamondo netwerk zijn: