Traffic4u roeit voor het goede doel

Facebooktwitterlinkedin

Update 29-06-2010:
De Roei Regatta heeft inmiddels plaatsgevonden en het was een prachtige dag! Traffic4u heeft een mooie tijd neergezet van 2.24.72. In totaal is er een bedrag van c.a. €45.000,- opgehaald voor het goede doel. Hiervan gaat €25.000,- naar het Dovenclubhuis en €10.000,- naar A Littel Fun.
———–

Op zaterdag 26 juni a.s. vindt op de Roeibaan Harkstede de negende Rotary Roei Regatta plaats voor het goede doel en Traffic4u doet mee! Vier Traffic4u medewerkers zullen die dag hun uiterste best doen een zo goed mogelijke tijd neer te zetten.

Goede doelen
De zes Rotaryclubs uit Groningen-stad en Hoogezand-Sappemeer organiseren sinds 1996 iedere twee jaar een roeiwedstrijd voor Rotaryclubs en bedrijven uit “stad en regio”. Zoals gebruikelijk bij Rotaryactiviteiten neemt het “goede doel” een centrale plaats in bij deze wedstrijden. Dit jaar is er gekozen om ‘het Dovenclubhuis’ en ‘A littel fun’ te ondersteunen.

Aanmoedigen
Heb je zin en tijd om het Traffic4u team aan te moedigen? Je bent uiteraard van harte welkom! De wedstrijden beginnen om 9.00 uur en zijn rond 16.00 uur afgelopen. Het Traffic4u team start de eerste heat om 9.15 uur; om 10.53 uur is het team voor de tweede keer aan de beurt. In de middag zijn de finales.

Naast de baan, ter hoogte van de finish, zijn diverse activiteiten georganiseerd. Er is muziek en je kunt er terecht voor een hapje en een drankje.

Wil je meer weten over de Rotary Roei Regatta? Kijk dan op www.rotaryroeiengroningen.nl