Google Analytics Certified Partner Summit

Facebooktwitterlinkedin

Woensdag 14 en donderdag 15 september is het weer zo ver, de jaarlijkse Google Analytics Certified Partner (GACP) summit in Mountain View. Als certified partner van Google wordt Traffic4u hier bijgepraat over recente en aankomende ontwikkelingen in Google Analytics. Wat kunnen we het komende jaar verwachten en welke richting gaan we op.

Naast Traffic4u zijn hier nog 180 andere wereldwijde partners aanwezig. Er wordt dus ook veel genetwerkt en praktijkvoorbeelden uitgewisseld wat de summit zeer interessant maakt.

Vanuit Traffic4u zullen André Scholten en Niek van den Doel aanwezig zijn. Helaas kunnen zij niet te veel in detail kunnen treden over de inhoud van het event, het GACP summit is namelijk grotendeels vertrouwelijk. Maar de onderwerpen die wel publiekelijk gedeeld mogen worden lees je zeer binnenkort op dit weblog!

4 reacties

 • Remi van Beekum 9 september 2011 at 15:14

  Have fun! En euh.. jammer dat jullie niet mogen bloggen. Binnenkort maar eens een biertje drinken dus 🙂

 • André Scholten 14 september 2011 at 04:18

  Een kleine update vanuit hier (San Francisco, Mountain View): we hebben er zin in. Het programma belooft heel wat en we zijn gebrand om nieuwe info op te doen.

 • Gerron 15 september 2011 at 09:58

  Hi Andre, zou je ze kunnen vragen of ze met het nieuwe API platform het ook mogelijk maken om sampling limieten te verhogen? Thanks, Gerron

 • Gerron Mulder 19 september 2011 at 11:50

  hi andre,

  ik ben benieuwd naar wat jullie wel mogen publiceren. ik zal het blog de komende week dan ook volgen 😉

  grt, gerron

Het is niet mogelijk om te reageren.