Verslag update sessie Google Analytics

Facebooktwitterlinkedin

Het was nat buiten en de verdere voorspellingen waren ook niet goed maar toch mochten we ruim 100 mensen verwelkomen op onze update sessie. Een mooie opkomst wat ook aangeeft hoe Google Analytics leeft. Veel mensen waren erg benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden, en aan de hand van de gestelde vragen kunnen we opmaken dat men er graag mee aan de slag wil.

sfeerbeeld

Na een kleine introductie over de snelle groei van Google Analytics en een aantal belangrijke gebeurtenissen bij andere pakketten hebben we in 7 hoofdstukken de nieuwe mogelijkheden behandeld. Vooral de nieuwe Custom Alerts als onderdeel van de Analytics Intelligence en de Custom labels werden erg goed ontvangen. Tijdens en na de presentatie hebben we hier nog veel vragen over beantwoord.

Tijdens de borrel is er nog flink nagepraat over de nieuwe mogelijkheden alsmede het gebruik van Web Analytics in het algemeen. Ik vond het erg leuk om te zien hoe veel mensen in allerlei vormen en bedrijven zo enthousiast bezig zijn met Web Analytics.

We hebben ook flink wat vragen ontvangen over onze Google Analytics Training en de Conversie Optimalisatie Training. Op de betreffende pagina’s is meer informatie te vinden. Heb je een concrete vraag, neem dan even contact op.

Bedankt voor jullie aandacht,
André en Tim