Affiliate Marketing

Het kanaal waarbij je direct weet waar je aan toe bent: pas betalen voor een sale wanneer de sale daadwerkelijk voltooid is! Affiliate Marketing campagnes zijn ideaal voor de adverteerders waarvan de producten online aan te schaffen of af te sluiten zijn. Het biedt een mooie aanvulling in de online marketing mix om relevant verkeer, leads of sales te genereren.

Haal meer uit uw productaanbod

Affiliate Marketing is het gebruik van affiliates (website eigenaren) die producten en/of diensten van een adverteerder online promoten tegen een bepaalde vergoeding. Dit model werkt op basis van performance based, affiliates krijgen alleen betaald bij een succesvolle transactie. Het voordeel is dat de adverteerder pas kosten maakt op het moment van de verkoop. Affiliate Marketing is zeer geschikt om in te zetten voor het verhogen van het rendement op de verkoop van (niche) producten.

Affiliate Marketing bij Traffic4u

Vanuit Traffic4u werken we nauw samen met diverse netwerken zoals Daisycon, Tradetracker en Awin, Familyblend en Tradedoubler. Door een intensieve samenwerking streven we ernaar om het maximale uit de affiliate campagnes te halen.

Wij geven advies over de wijze waarop uw productaanbod gepromoot wordt. We zetten de campagne op en verzorgen het onderhoud. We beantwoorden specifieke vragen van affiliates en spelen in op promotionele acties. Daarnaast adviseren we over affiliatenetwerken, promotiemateriaal, trackingmethoden en commissiestructuur.

De voordelen

  • Traffic4u is onafhankelijk adviseur op het gebied van Affiliate Marketing.
  • Veel kennis over de mogelijkhe risico’s van Affiliate Marketing
  • Onze ervaren consultants kunnen het totaalpakket uit handen nemen.