Web Analytics

Web Analytics

Web Analytics is onmisbaar voor het behalen van marketingdoelstellingen. Onmisbaar wanneer u betrouwbare antwoorden wilt op vragen. Immers, hoe komt u er anders achter hoe online uitingen presteren? Web Analytics maakt marketing initiatieven transparant en inzichtelijk. Wist u dat Traffic4u in Nederland Google Analytics eerste certified partner was?

Onze consultants combineren statistieken en andere relevante gegevens, maken er informatie van voor de juiste personen en ondernemen actie. Ze testen en brengen verbeteringen aan waar nodig. Ze meten bijvoorbeeld het check-out proces door en ontdekken wat goed werkt en wat niet.

Voor wie de onderste steen boven wil

Web Analytics consultancy is voor organisaties die inzicht willen in de resultaten van hun online activiteiten. Die willen weten wat er goed en minder goed gaat op dat gebied. Voor organisaties die met een overzichtelijk dashboard sneller willen zien wat de huidige situatie is. Kortom, voor hen die gemakkelijk de onderste steen boven willen krijgen over de prestaties van hun website en marketing acties.

Meetbare resultaten en concrete actiepunten

Er gaat nogal eens iets mis bij de implementatie van een Analytics pakket of Tag Management systeem. Onze ervaren Web Analytics consultants helpen bij het op maat maken van de juiste meetcodes. Ze hebben intensieve kennisoverdracht hoog in het vaandel. En ze verzorgen bondige rapportages van hun bevindingen. Ze duiken diep in de data en komen boven met concrete actiepunten en kansen.