Traineeship

Ben jij een gedreven starter of young professional, die de lat net even iets hoger voor zichzelf legt? Ben jij in staat om nieuwe kennis je snel eigen te maken, diepgaande analyses uit te voeren en vervolgens je advies goed over te brengen? Dan is een Traineeship bij Traffic4u de uitgelezen plek voor jou!

Het Traineeship biedt je de mogelijkheid om via een snelle leercurve het beste uit jezelf te halen. Het stoomt je klaar voor een brede rol binnen Online Marketing. Binnen 1 jaar leer je de kneepjes van het vak. Hoe? Door aan de ene kant direct mee te werken met de beste online marketing consultants en je daarmee on the job ervaring op doet. Aan de andere kant ligt er een uitdagend ontwikkeltraject voor je klaar en zal je, door middel van het maken van toetsen, het lezen van inspirerende boeken en het houden van vele presentaties, worden opgeleid tot een goede consultant.

Binnen het Traineeship doorloop je verschillende fases. Vanaf dag één krijg je een eigen mentor toegewezen, een senior consultant die je meeneemt in zijn werkzaamheden. Je ondersteunt hem in de dagelijkse werkzaamheden, gaat mee op klant bezoeken en leert ondertussen de verschillende diensten kennen die Traffic4u aanbiedt. In de tweede fase groeit de verantwoordelijkheid en de diversiteit in opdrachten. In de laatste fase ontwikkel je jouw consultative skills en maak je een start in de opbouw van je eigen klanten portfolio.
In de enorme groei die je doormaakt word je begeleid door je mentor en de Manager Learning & Development. Tijdens het Traineeship staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en leer je het maximale uit jezelf te halen. Een unieke mogelijkheid om te werken en te leren binnen online marketing!
Wij zijn continu opzoek naar nieuwe talenten. Heb je interesse, solliciteer dan direct!

Durf jij de uitdaging aan?

Stuur je motivatie en CV via onderstaand formulier naar ons op en we nemen snel contact met je op.

Curriculum Vitae:

Motivatie:

Voor vragen kun je contact opnemen met Wyke Brugts (Sr. Recruiter). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 050 – 360 46 64